Rólunk


A „Cégem a váram” oldal üzemetetője az N-Solution Kft.
Társaságunkat 1997-ben alakítottuk. Fő tevékenységi körünk a cég alapítását követő több mint 10 éven át könyvelés, adótanácsadás és könyvvizsgálat volt. A partnereink közül sok vállalkozás kezdő cégként kezdett velünk dolgozni. A közös munka alatti évek során részesei voltunk sikeres növekedésüknek, támogatói vol-tunk fejlődésüknek. Éreztük a mindennapok küzdelmét, ahogy a tulajdonosok vállalkozásukat őrizve, védve, fejlődve minden nap arra törekedtek, hogy a cég működjön, a vagyonuk biztonságban legyen.
Munkánk során nem a tanácsadás volt a feladat. Tanácsot adni borzasztó könnyű. Tenni, cselekedni, döntést hozni és vállalni a felelősségét sokkal nehezebb. Feladataink megvalósításakor abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy minden nap megdolgoztunk az általunk kitalált stratégia megvalósításáért. Foglalkoztunk a kollégákkal, fejlesztettük, motiváltuk, irányítottuk őket. Bevezettünk a piacra új termékeket. Felépítettünk több száz fős értékesítési hálózatokat. Kitaláltunk, létrehoztunk a folyamatokat működtető infor-matikai rendszereket. Várakat építettünk és védtünk.
A partnerekkel közös munka mellett cégünk vezetői nem csak kis és középvállalkozások fejlődésében vettek részt tevékenyen. 10 évet meghaladó, a pénzügyi és termelő vállalati szektorban betöltött felsővezetői tapasztalat és tudás birtokában építették meghatározó piaci szereplők, több száz fős, 100 milliárd Forint mérlegfőösszeget meghaladó társaságok stratégiáját-, értékesítési-, pénzügyi- és működés támogató rendszereit, folyamatait, vezették napi operatív működését.
Tudásunkkal, tapasztalatunkkal azért teszünk, hogy minden partnerünk saját tevékenységével tudjon foglalkozni. Biztonságot adjunk számára a cég pénzügyi működtetésében, folyamatainak kezelésében. Megismertük a vállalkozások mindennapjait.
Minden nap, melyet egy cég tulajdonosa, vezetője a társaság működtetésével tölt, eredményeket hoz. A vezetőn múlik, hogy az eredmények a cég fejlődését szolgálják. A hasznosan töltött napok eredménye felszabadult érzést ad: a cégünk a várunk.
Szövetségben fejlődünk, partnerünk és mi.

Név:
E-mail:
Tel.:
Cégnév:
Megjegyzés: