Kontrolling módszertan és rendszer |   Követeléskezelési módszertan és rendszer  |   Bankköltség optimalizálás, Likviditás menedzsment  |   Projektek pénzügyi- és folyamat tervezése

 

Biztos információ aranyat ér.Tájékoztató letöltése

Vagy akár 30% megtakarítást.

A biztos információ aranyat ér


Hány Forint a lejárt vevőkövetelésünk? Hogy kapjuk vissza a vevőktől pénzünk? Melyik vevőnek nem adhatunk árut átutalással?

Konkrét kérdések, állandó dilemmák. Mely cég vezetője ne tenné fel magának, könyvelőjének, kollégáinak nap mint nap e kérdéseket? A vezető érdeke azt diktálja, hogy a kérdéseire konkrét válaszokat kapjon. A kintlévőségi és likviditási problémák megoldásért kiáltanak.

 

Ki ad választ? Honnan lesz információ?

 

A cégvezető telefonálgat, kollégákat, könyvelőt kérdezget folyamatosan. „Megnézem az analitikát, és visszajelzek.” „Eddig általában fizettek rendesen, de mintha most pénzügyi problémáik lennének.”
Válaszok a sok közül. Semmi konkrétum. Semmi megoldás.


Stabil és hiteles információk eszköze

 

Kontrolling módszertan és rendszer

 

Az információk gyűjtése, tárolása és értékelése Kontrolling módszertan és rendszer bevezetését kínáljuk. Az általános igények ismeretében egyszerű módszertant és rendszert építettünk fel. Nem képezzük át a cégvezetőt kontrollerré. Módszertanunk és rendszerünk megoldást nyújt a pénzügyi-, partnerminősítési-, költséggazdálkodási-, önköltség-számítási feladatok hatékony megvalósításához. A rendszer magában foglalja az ellenőrzési, elemzési feladatok végrehajtásához szükséges mutatószámokat, jelentéseket, melyek használatával minden információ azonnal elérhetővé, hitelessé, mérhetővé válik.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Az információ szükséges ahhoz, hogy a vezető lássa cége helyzetét. A vállalkozás állapotának ismerete azonban még nem egyenlő a megoldással.

 

Kintlévőség kezelési, pénzügyi menedzsment megoldások

 

Kintlévőség kezelés módszertan és rendszer

 

Tegye fel magának a kérdést: mennyi pénze van finanszírozni a vevőit? Az általunk ajánlott kintlévőség kezelési módszertan alkalmazásával radikálisan csökkenteni tudja kintlévőségeit.
A kintlévőség kezelés nehéz probléma a partneri körben, akikkel együttdolgozik a cég: mindenki azt szeretné elérni, hogy a számlákat időben kifizessék, anélkül, hogy bármelyik fél sérülne, anélkül, hogy az üzleti kapcsolat megromlana. Mi figyelembe vesszük a partneri együttműködés érdekeit, és a kintlévőség kezelésére stabil, módszeres, ütemezett technológiát vezetünk be.

 

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Bankköltség optimalizálás, Likviditás menedzsment

 

A legtöbb cégvezető a számlavezetési díjból indul ki, hiszen azt könnyű megérteni. Sok bank ezzel már nem trükközik, mert tudják, hogy erre odafigyelnek az ügyfelek. Nem az a kérdés, hogy a bankunk áthárította-e a tranzakciós adót az uta-lásokra (mert igen, áthárította), hanem hogy mennyit fizetünk minimálisan az utalásokért, és milyen rejtett költségek le-hetnek még. Megoldásunk a rejtett bankköltségek megtalálását, a szerződések pénzintézetekkel történő újratárgyalását, új szerződés-kötések lebonyolítását és a cégnél történő bevezetését tartalmazza. Megvizsgáljuk a vállalkozás minden pénzintézeti szer-ződését és az aktuális hirdetményeket, üzletszabályzatokat. Felmérjük a vállalat pénzügyi folyamatait, bankköltségeit. A felmérés eredményeinek ismeretében ajánlati dokumentációt készítünk. A társaság vezetőivel közösen lefolytatjuk a banki tárgyalásokat, elvégezzük a szerződéskötés és bevezetés folyamatát.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Projektek pénzügyi- és folyamat tervezése

 

Költséghatékony, gyors és eredményes megvalósítás. Minden cégvezető álma. Szerencsére megvalósítható álom. A projektcél ismeretében megtervezzük a megvalósítás teljes folyamatát, szereplőit, szükséges erőforrásait, elvárt eredmé-nyeit. Meghatározzuk a kritikus pontokat. Szükség szerint alternatív megoldásokat javaslunk a kritikus pontok elkerülése érdekében, melyek nem befolyásolják a megvalósítás eredményességét. A teljes tervet írásban, személyre szabott felada-tokkal, határidőkkel ellátva adjuk át a cégvezetésnek. Szükség szerint ellátjuk a terv megvalósításának felügyeletét.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Az eredmény

 

Megtakarítás

 

A kontrolling rendszer bevezetésével, a működés, értékesítés hatékonyságát növelve azonnal akár 30% megtakarítás el-érhető. A megtakarítás megjelenhet akár a költségek optimalizálása, akár változatlan költség mellett az egységnyi haté-konyság növekedésében. A likviditás menedzsment és a kintlévőségek hatékony és eredményes kezelése a vállalat pénz-ügyi stabilitását erősíti a társaság fejlődését, új beruházások anyagi feltételét megteremtve.

Név:
E-mail:
Tel.:
Cégnév:
Megjegyzés: