Működési folyamat-optimalizálás |   Számviteli- és működési szabályzatok  |   Ügyviteli rendszer  |   Értékesítés támogató rendszer |   Egyedi rendszerfejlesztések

 

A kockás füzet jó megoldás. Matekórára.Tájékoztató letöltése

Cégvezetéshez mást javaslunk.

A kockás füzet jó megoldás. Egy darabig.


Kisvállalkozásként indultunk.

A vállalkozás alapításakor mindenki nagy reményeket fűz cége jövőjéhez. A működés elindul. Kinek jobban, kinek kevésbé valósul meg álma. A fejlődő vállalkozásokban sokszor a tulajdonos igyekszik mindent csinálni, felügyelni. A kezdeti nehézségek után néhány alkalmazottal dolgozni. A cég működése, folyamatai, a benne dolgozók működésben betöltött szerepei megérzések, gyors helyzetmegoldási kényszerek, ötletek alapján alakulnak.

 

Megnőttünk. Ma is úgy működünk, mint mikor indultunk.

 

Nagy öröm a cég fejlődése, növekedése. A cégméret változással azonban beköszöntenek olyan működési problémák, melyek a társaság stabilitását, jövedelmezőségét befolyásolják. A vezetők csapdába esnek. Azt érzik, mintha egyre romlana a hatékonyság, amit a vállalat kisebb méreténél megszoktak. Nem is fog úgy működni. Nagyobb cégméret teljesen más kezelést igényel. A vezető a számára fontos feladatok megvalósítását mindig az adott kollégára bízza, legyen az akár szerződésírás vagy irodaszer beszerzés. Csoda, hogy nem működik hatékonyan?


Hatékony működés pénzt és időt takarít meg.

 

Működési folyamat-optimalizálás

 

Az információk gyűjtése, tárolása és értékelése Kontrolling módszertan és rendszer bevezetését kínáljuk. Az általános igények ismeretében egyszerű módszertant és rendszert építettünk fel. Nem képezzük át a cégvezetőt kontrollerré. Módszertanunk és rendszerünk megoldást nyújt a pénzügyi-, partnerminősítési-, költséggazdálkodási-, önköltség-számítási feladatok hatékony megvalósításához. A rendszer magában foglalja az ellenőrzési, elemzési feladatok végrehajtásához szükséges mutatószámokat, jelentéseket, melyek használatával minden információ azonnal elérhetővé, hitelessé, mérhetővé válik.A vállalkozások fejlődése során funkcionális egységek alakulnak ki – termelés, értékesítés, pénzügy, könyvelés, stb…A cég evolúciója során a funkcionális egységek sokszor keverednek a feladatok személyekhez rendeltségével. A folyamatokat elvá-lasztjuk a személyektől. Hatékony folyamatokat alakítunk ki. Optimalizáljuk az emberi- és pénzügyi erőforrásokat, informatikai támogatást. Kereteket alkotunk, melyeket a folyamat lépéseivel töltünk ki, s a működtetést átadjuk a vezetőknek.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

Számviteli és működési szabályzatok

 

Szabályzatok? Egy vállalkozásnál? Bizony. Vannak olyan szabályzatok, melyekkel kötelezően rendelkezik minden vállalkozás: a számviteli szabályzatokkal, melyek elkészítését, aktualizálását elvégezzük.
A működésben is találunk szabályzásra érdemes folyamatokat. A folyamatok optimalizálása után azok szabályzását meghatározzuk, s a szükséges szinten szabályozzuk. Példaként: Tudja a cégvezető, hogy kinél mekkora összegű elszámolási előleg van, s mióta? Akarja a cégvezető minden tisztítószer beszerzés megrendelését, számlaigazolását tételesen végezni? A kérdésekre a megoldást a pénzkezelés folyamatának és a költséggazda szerepek működésének szabályozása jelenti.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Kockás füzet helyett stabil informatikai támogatás.

 

Ügyviteli rendszer

 

A stabil folyamatok önmagukban nem zálogai az eredményes működésnek. Manapság sokkal több információt kezel egy cég annál, hogy azt fejben, vagy kockás papíron leírva kezelni, működtetni lehessen. A stabil működés záloga a hiteles, bármikor visszakereshető, rögzített adatokat tároló ügyviteli rendszer.
Ügyviteli programunkat javasoljuk megoldásként. Szoftverünk rendelkezik minden, a cég funkcionális egységét és működését kezelő, nyilvántartó, működtető összetevővel és funkcióval. A felhasználó igényének megfelelően weben keresztül is hozzáférhető.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Értékesítés támogató rendszer

 

Ügyfelek, értékesítők, látogatások, ajánlatok. Együttműködés. Információk az ügyfelekről s minden velük kapcsolatos tevékenységről. A cég mindennapjainak része, hiszen ügyfeleiből, partnereiből él. A kapcsolat értékét, szorosságát azonban nem elég megélni, folyamatosan nyomon kell követni. Az értékesítők tevékenységét, a partnerek információit. Az információk kezeléséhez, az értékesítési tevékenység működtetéséhez és folyamatos felügyeletéhez kínáljuk rendszerünket.

 

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

Egyedi rendszerfejlesztések

 

A vállalkozások működésében folyamatosan megjelennek fejlesztési igények. Legyen az termék, munkaerő, informatikai vagy folyamatfejlesztés. Nincs megállás. Tudásunkkal a dolgozók, informatikai rendszerek és működési folyamatok fejlesztésére ajánlunk szövetséget a cégekkel.

 

Bővebb információért kattintson ide >>

 

A fejlesztés eredménye

 

Megtakarítás

 

A működési folyamatok rendszerezésével, működést támogató informatikai eszközök használatával gyorsan elérhető 15-20%-os megtakarítás. A megtakarítás több formában jelentkezhet: selejt csökkenésében, alapanyag készlet optimalizálásában, termelés tervezésében, szállítási eszközök és módok tervezésében, s még sorolhatnánk. Munkánk eredményével a cég veze-tője a kritikus pontok ellenőrzésére koncentrálva érheti el a vállalat hatékony működését, a költségek csökkenését, az ered-mény növekedését.

Név:
E-mail:
Tel.:
Cégnév:
Megjegyzés: